Mirella van Schaaijk - Babylief - jouw zwangerschap van week tot week (dagboek) - Ecovata Gifts


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Babylief - jouw zwangerschap van week tot week (dagboek)

Babylief - jouw zwangerschap van week tot week (dagboek)

Mirella van Schaaijk


boek | EDEN MUZIEK INK | 9789080475246
oktober 2011

Genre(s)
kids - boek

Niet meer leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Een heel bijzondere fase van je leven is begonnen. Een periode van intens geluk, maar ook van veel veranderingen. Natuurlijk wil je weten wat er met je lichaam gebeurt en hoe je ongeboren baby zich daarin ontwikkelt. In negen maanden tijd gebeurt er heel veel. Het zijn ervaringen die je wilt vasthouden.
Van week tot week kun je jouw belevenissen als aanstaande moeder vastleggen. Zo wordt dit boek een heel mooie herinnering voor later: voor jezelf en voor je baby!

Mirella van Schaaijk: 'Als kraamverzorgster heb ik vele zwangere vrouwen gezien, en geassisteerd bij hun bevallingen. Ik vond het geweldig die mooie dikke buiken en was elke keer weer ontroerd als er een klein mensje werd geboren. Steeds vroeg ik me af hoe ik mijn eigen zwangerschap en bevalling zou ervaren.
En die tijd kwam: op een dag gaf de zwangerschapstest een overduidelijke roze stip aan. Stapels boeken en tijdschriften over zwangerschap en bevalling ben ik gaan lezen. Boeiend en interessant! Maar toch miste ik iets.
Ik was 23 jaar oud toen ik God leerde kennen. Vanaf dat moment ervaar ik de liefde van God elke dag en ik leerde hoe belangrijk het is om te bidden. Wat ik miste tijdens mijn eerste zwangerschap, waren boeken of tijdschriften die mij vertelden hoe ik mijn ongeboren baby de liefde van God kon laten ervaren.
Ik wilde gaan bidden voor mijn baby - maar wat moet je bidden? Met mijn kennis als kraamverzorgster en met behulp van de 'medische' agenda ben ik begonnen met bidden. Voor elke ontwikkeling die plaatsvond bij mijn ongeboren baby ging ik bidden, vaak met behulp van de Bijbel, en zo ontdekte ik dat die veel zegt over het zwanger zijn en bevallen. Ik las hoe vrouwen in de Bijbel hun zwangerschap ervoeren. In Psalm 139 ontdekte ik hoe God vanaf het begin bij mijn ongeboren baby betrokken was. En met verbazing las ik in Lucas 1:41 hoe een baby in de baarmoeder ook al vervuld was met vreugde.
Voor diegenen die ook graag God bewust bij hun zwangerschap willen betrekken, heb ik dit boek geschreven. In dit boek lees je van week tot week de lichamelijke ontwikkelingen bij jou en je baby, en daarbij een kort gebed dat je voor jou en je baby kunt bidden. Je kunt deze gebeden aanvullen met je eigen persoonlijke gebeden. Verder vind je korte overdenkingen vanuit de Bijbel, en er is ruimte om je ervaringen tijdens je zwangerschap op te schrijven.'Glorieklokken 50 jaarLeeuw van Juda boekLaat los, houd vastBakkie TroostHartgrondigKnipoog in de WindOp reisZie de mens