Jeff Anderson en Mike Maddox - Opstand! (Waarom Pasen?) - Ecovata Gifts


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Opstand! (Waarom Pasen?)

Opstand! (Waarom Pasen?)

Jeff Anderson en Mike Maddox


boek | EO | 9789033831317
februari 2011

Genre(s)
pasen - boek

Niet meer leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

In navolging op het succes van Waarom Kerst? komen Agapè Nederland, Alpha-cursus Nederland en de Evangelische Omroep met Waarom Pasen? Dit jaar is gekozen voor een stripverhaal over de kruisdood en opstanding van Jezus. Dit stripboek kan worden weggegeven, inclusief een uitnodiging voor een mooie kerkdienst of een andere laagdrempelige activiteit.

Het stripverhaal is een passage uit ‘De Bijbel in Strip’ van Jeff Anderson en Mike Maddox. Deze speciale editie, waarin het paasevangelie wordt afgebeeld en verteld, heeft de titel Opstand! een spannende strijd, een schitterende overwinning.

Het verhaal wordt niet zonder context aangeboden. Een speciale in- en uitleiding zorgen ervoor dat lezers die niets van de Bijbel weten meer achtergrondinformatie ontvangen.
De keuze van het product is gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat het lezen van veel tekst jongeren afschrikt. De strip maakt het mogelijk om hen op een aansprekende manier kennis te laten maken met de boodschap van de Bijbel.Glorieklokken 50 jaarWie ben ik ..Laat los, houd vastBakkie TroostHartgrondigKnipoog in de WindOp reisZie de mens