City Bible - City Bible South Africa - Ecovata Gifts


City Bible South Africa

City Bible South Africa

City Bible


City Bijbel | CITY BIBLE | 115662
juli 2017 | Uit voorraad leverbaar

Genre(s)

€1,50
Verder winkelenBestel product

Omschrijving

HET NIEUWE TESTAMENT VOOR JOU!
...EEN BOEK VOL VERRASSINGEN!

Het is het meest vertaalde en meest gelezen boek op aarde. Miljoenen mensen hebben antwoord gekregen op de vragen “Wie ben ik?”, “Wat is de zin van mijn leven?”, “Bestaat God?” en “Is de dood het einde?”. In dit boek vind je de sleutel naar een nieuw leven in een eeuwige relatie met God. Die sleutel is Jezus! Alles is er voor gedaan… het ligt voor je klaar! Lees er over en het verandert je leven…
 
Het Nieuwe Testament: De Herziene Statenvertaling is in 2010 uitgegeven. Dit is een modern en goed leesbare herziening van de oude Statenvertaling. De Herziene Statenvertaling is zeer letterlijk vanuit oorspronkelijke grondteksten vertaald. Doordat deze herziening goed leesbaar is en weinig oude en moeilijke woorden gebruikt is dit een erg prettige vertaling voor bijbelstudie.
 
5 stappen naar vrede in je hart: Voorafgaand vindt u de 5 stappen naar vrede in je hart. Een boodschap die antwoord geeft op de vraag wat je hier in vredesnaam op aarde doet! Een boodschap die eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden blijft.
 
Afmeting: 10 x 14 cm
Soft cover: 350 grams
Binnenwerk: 30 grams bijbelpapier
Linnenrug: Onze nieuwste uitgaves zijn voorzien van een linnen rug. Het voordeel hiervan is dat ze zeer goed plat open blijven liggen.
Onze uitgaven worden allemaal gedrukt bij Royal Jongbloed B.V.

Inclusief te downloaden App: (te downloaden in de Apple Store & Google Play)
De City Bibles App is gratis te download in de App Store & Google Play. De App bevat meerdere video’s van onder andere de 5 stappen, De Goede Tekenaar en Not the End.City Bible St PetersburgCity Bible UkraineCity Bible UgandaCity Bible ThailandCity Bible SwahiliCity Bible SquiperyCity Bible South AfricaCity Bible Sorani KurdischCity Bible RotterdamCity Bible PortugalCity Bible Jerusalem HebreeuwsCity Bible HellasCity Bible Freedom Bible EnglishCity Bible CroatieCity Bible Algemeen