Algemene voorwaarden - Ecovata Gifts


Wegens extreme drukte bij onze bezorgdienst door de Corona crisis kunnen we helaas niets garanderen qua levertijd.
Onze oprechte excuses voor dit (tijdelijk) ongemak.

Algemene voorwaarden

Ecovata - Postbus 343, 5060 AH Oisterwijk | T (013) 5219596 | F (013) 5286276
Kvk Tilburg 18032578 | ING 4076120 | info@ecovata.nl | www.ecovata.nl

Bestellen

Enkele aandachtspunten bij het doorlopen van de bestelprocedure:
• Let goed op dat het winkelmandje de juiste producten en de gewenste aantallen producten bevat.
• Vul je gegevens correct in, de bestelling wordt geleverd op het ingevulde adres.
• Verzendkosten worden berekend aan de hand van het adres en de omvang van de bestelling. Zie ook onderstaande prijzen en verzendkosten.
• Betaling is mogelijk met een creditcard of via iDeal. Let hierbij op dat de transactiekosten van de gekozen betaalwijze bij de orderkosten worden opgeteld.
• Door op 'kassa' te klikken word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van de internetkassa.
• Na goedkeuring van de betaling keer je terug op deze website en ontvang je een bevestiging van de bestelling per e-mail.

Prijzen en verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en gelden alleen voor verzending per brievenbuspost.
Voor bestellingen worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:
- Verzending naar een adres in Nederland: € 3,00 verzendkosten voor de verzending van 1 of 2 produkten; bij 3 of 4 produkten € 4,50; bij 5 t/m 8 produkten € 5,00; bij 9 produkten of meer € 6,50. Let op: voor DVD's, boeken en speciaal verpakte CD's geldt een afwijkende verzendkostenregeling omdat deze vaak niet als brievenbuspost kunnen worden verzonden.
- Bij verzending naar een adres in een ander land in Europa wordt per 2 producten € 5,00 berekend: € 5,00 verzendkosten voor de verzending van 1 of 2 produkten; bij 3 of 4 produkten € 10,00; etc.
- Bij verzending naar een adres in een land buiten Europa wordt per 2 producten € 7,50 berekend: € 7,50 verzendkosten voor de verzending van 1 of 2 produkten; bij 3 of 4 produkten € 15,00; etc.

Voor het bestellen van (zeer) grote aantallen kunt u contact met ons opnemen.

Levertijd

De meeste artikelen kunnen uit voorraad geleverd worden. De levertijd voor een adres in Nederland bedraagt 1 à 2 dagen. Voor landen binnen Europa is dat gemiddeld 4 à 6 dagen. Voor landen buiten Europa is dat gemiddeld 8 à 12 dagen. Alles wordt via TNT Post Nederland met priority service verzonden.

Retourzendingen

Het is niet mogelijk om reeds geleverde artikelen om te ruilen, behalve in het geval van beschadiging of door verkeerde leveringen onzerzijds.
In dat geval gelden de volgende regels voor retourzendingen:
- Voor Nederland: doe retourartikelen in de verpakking waarmee ze ook geleverd zijn, streep je adres op het adresetiket door, vermeld op het adresetiket duidelijk ‘retour afzender’, sluit de bijbehorende paklijst bij en deponeer het pakket in een TNT Post brievenbus. Wanneer de originele verpakking niet meer beschikbaar is, stuur het artikel dan in een stevige verpakking en voldoende gefrankeerd naar: Ecovata, Postbus 343, 5060 AH Oisterwijk
- Voor landen buiten Nederland: retourzendingen moeten franco naar ons adres worden verzonden.
- Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
- Vermeld s.v.p. duidelijk de reden van de retourzending.